Almelo - Enschede - Hengelo
Bij spoed dag en nacht elektricien beschikbaar

Wilt u uw huis of bedrijfspand laten renoveren of restaureren? Wenst u een uitbouw? Of denkt u aan nieuwbouw? Welke bouwwensen u ook heeft, bij Legtenberg bouw & elektro bent u op het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het opknappen van bestaande monumentale panden en het bouwen van nieuwe woningen en bedrijfspanden.

AANNEMER LEGTENBERG

Bij de uitvoering van onze projecten streven wij altijd naar de hoogste graad van perfectie. Door onze toewijding, expertise en ervaring staan we als hoofdaannemer garant voor de beste en meest efficiënte oplossingen.

 

RESTAURATIE

Wilt u een (monumentaal) pand laten restaureren? Legtenberg heeft tientallen jaren kennis en ervaring in het herstellen van oude panden. Dat doen we met respect voor de toenmalige bouwmethode en de kleinste details. Zodat het gebouw weer als vanouds pronkt en klaar is voor toekomstig gebruik.

 

RENOVATIE EN ONDERHOUD

Is uw bedrijfspand toe aan een renovatie? Voldoet uw school, kinderdagverblijf, studentenflat of zorgcentrum niet meer aan de wettelijke eisen? Wilt u een pand een andere bestemming geven? Of is uw huis dringend toe aan een renovatie? Legtenberg is een ervaren specialist in renovatie. Ook verzorgen we desgewenst het periodieke onderhoud aan uw pand.

 

VERBOUWING

Heeft u behoefte aan meer ruimte om te kunnen werken en leven? Of is uw huis of bedrijfspand toe aan een interne verbouwing? Wij voeren regelmatig verbouwingen uit. Aan woningen, winkelpanden, kantoorpanden, scholen en kinderdagverblijven. En aan andere utiliteitsgebouwen. Ons advies: schakel ons zo tijdig mogelijk in. Wij denken graag met u mee over vorm en inhoud.

SAMSUNG

20140221_162021-1

 

img_divider

Bouwbedrijf Legtenberg

Laat uw verbouwing, aanbouw of restauratie uitvoeren door Legtenberg bouw:

  Traditionele bouwmethode, duurzame kwaliteit
  Klantwaardering 9.4
  Duidelijkheid vooraf, ook over kosten
  Intensieve begeleiding door vaste bouwbegeleider
  Met de zekerheid en garantie van BouwGarant